onsdag 5 augusti 2009

Wow, i morgon....

Jaha, ännu en peppis som skaffat egen blogg!!!
Jag blev så inspirerad av Kerstins initiativ och kom då plötsligt ihåg att jag startat en blogg i maj, men se´n blev det inget mera av den. Dax alltså nu att skaka liv i den.

I morgon är det alltså äntligen dax att hämta hem våra nytillskott.
Oj, vad jag har längtat! Har under väntetiden införskaffat ny, liten låda för naturbehoven, två pyttesmå halsband i blått och svart, leksaker (en tunnel som prasslar, bollar med pinglor, fjädervippor och ett "torn" med klösbräda, leksaksmus, sovplatta och "hemligt" gömställe). Undrar så vad våra gamla kattdamer på 9 resp 10 år skall tycka om det hela.

Namnfrågan är ännu olöst och jag tar gärna emot förslag. Den röda kallas av Helena för Nicke Nyfiken. Idag har de varit med sin mamma Majsan och blivit vaccinerade medan veterinären såg till att hon inte får fler barn, hmm. ;)

Idag har vi haft kanonväder, dock alldeles för varmt (28° i skuggan) för att göra något vettigt ute. Lite kvavt också, faktiskt, och nu börjar mörka åskmoln hopa sig på himlen.
Äldste sonen fick låna min GPS för att köra till Södra Sandby nära Lund, men lyckades nog knappa in något fel och kom på villovägar. Instruktionsboken har jag i mitt handskfack, tihi!! ;D

Ja, det är mitt första inlägg som bloggerska och jag hoppas jag kan följa upp det hela på ett bra och läsvärt sätt. Skall försöka liva upp bloggen med så mycket bilder jag kan.

Önskar alla en fortsatt skön dag!


Posted by Picasa