torsdag 9 februari 2017

Mat och jobb

Oj vad tiden springer iväg... redan en vecka sedan jag skrev något här.
Jag har jobbat tre hela dagar, fredag, måndag och tisdag. Jättekul! Nåja, hela och hela dagar, men i alla fall 7 timmar per dag och i fredags 9 timmar och då är jag ensam. Love it!
ffé
Igår hade jag först en spanskalektion, dvs jag ligger fortfarande långt före, men jag gillar att vara en del av gemenskapen, så jag "står ut med" all repetition etc. När jag kom hem fanns mina böcker i postådan, nice!
Hade glömt mobil och pengar hemma så jag fick köra en sväng hemom innan jag kunde hämta kollegan/bästa väninnan på jobbet. Vi styrde kosan till "Linnea och basilika" i Hyllinge och åt en fantastiskt god lunch på deras buffé. Massor med goda och mättande rätter som bästa Ingrid bjöd mig på.

                                                    Gisela Lingmarks foto.


Efter maten då vi var riktigt mätta så körde vi till Ängelholm och kollade ÖoB, Rusta och en Outlet med massor av fina kläder, skor och möbler m m.
Nöjda med vår eftermiddag lämnade jag av Ingrid hemma och körde hem. Var ju inte precis hungrig efter buffén, så det blev en lugn kväll med TV-tittande, Farmen etc.
Fick också till en liten manikyrstund då naglarna vuxit en bit.

Haft trevliga samtal per telefon med f d kollega Linda och resekompisen Susan. Den senare har redan bokat sin sedvanliga sommarsemester på Kreta. Själv får jag avvakta om det blir några pengar över efter tandläkarbesök och husrenovering.

Ja, det har väl hänt en hel del mer den gångna veckan men jag har inte haft lust att checka in på vare sig blogg eller facebook, några inlägg finns dock på Instagram (@lovis49) om ni är intresserade.

I kväll var jag så sugen på italiensk dressing som förr fanns på flaska av märket "Kraft". Hittade inte det på Ica i Örkelljunga så jag blandade till en dressing själv med olivolja, vitvinsvinäger, dragon,i vitlök och lite chili. Blev kanongott och står nu i kylen!

Har fått förfrågan om jobb i morgon men har lite andra planer,så vi får se hur det blir.