torsdag 10 februari 2011

Cruisefasen dag 11 - Protein- och grönsaksdag

Pelle katts sår ser om inte mycket bättre ut så i alla fall inte mycket värre ut heller. Provar utan "tratt" när jag jobbar idag.


Tänker försöka planera en semesterdag nästa fredag 18/2, får prata vacker med kollegerna. Mellansonen gifter sig nämligen på lördagen och jag behöver tid för lite förberedelser. Eventuellt kan jag ju jobba på förmiddagen men det är bättre med en hel dag. Exet och jag och sonens två bröder skall också försöka hitta på en bröllopspresent, vi har en idé men det kan jag ju inte skriva här ;-) Det blir bara ett litet bröllop för de närmsta nu och sedan stor fest till sommaren. De har så många släktingar, vänner och bekanta och det är lättare att ha fest på sommaren när man kan vara ute eller i partytält. Hur som helst skall det bli jättkul, vi har väntat länge på det.

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, 1 ägg, kaffe
Mellis: Yoghurt, havrekli, linfrö, te
Lunch: Räkor, pestokeso, ägg
Middag: Halstrad hoki och lax, räkor, aubergine, petits pois

Det blev alltså lite change of menu idag, B hade redan förberett fisk när jag kom hem. Får väl bli kassler i morgon i stället, men då är det egentligen proteindag och då passar det ju inte med blomkålsmos/ris. Kanske bäst att köra 5/5-varianten i stället, eller kanske man kan ta en 3/3, vår undersöka vad Dukan tycker om det.

Lite kul att två gamla killkompisar har hittat mig på Stayfriends, har inte träffat eller pratat med någon av dem på minst 40 (!) år. Båda finns dessutom även på FB. Kan ju bli intressant att se vad de har varit med om under så lång tid, t ex jobb, familj etc. Båda är lite äldre än jag och pensionärer, men de kanske jobbar fortfarande, vad vet jag?