lördag 12 februari 2011

Cruisefasen dag 13 - Protein + grönsaksdag

Skön lördagsmorgon med tidningen, Ring så spelar vi och Melodikrysset. Blir lite orolig för min yngsta ex svägerska, vi brukar lösa krysset tillsammans via MSN-chatten men idag är hon inte inloggad. Till saken hör att hon väntar på sin hjärtoperation 2 mars och åker ut och in för elkonvertering under tiden, men man har sagt att det inte får göras fler sådana innan operationen. Därför tror jag att hon kanske ligger på sjukhuset redan, usch!!


När jag var och handlade så köpte jag också årets första härligt frasiga tulpaner. Åh, vilken underbar vårkänsla jag får av dem. Tillika skiner solen från klarblå himmel och det är vindstilla. I morse var det -9,7, det hade alltså smällt till ordentligt i natt med kyla. Kollade glykol och fyllde på spolarvätska igen, för säkerhets skull.

På eftermiddagen tog jag en härlig promenad på nästan en timme och njöt av solen och frisk luft. Hemma igen så diskade jag upp och gjorde en laddning "Carls" bröd och uteslöt Canderel för jag tycker det blir för sött om jag har pålägg på det. Toppade med lite sesamfrön i stället.

Frukost:
2 stekta ägg, bräckt skinka, kaffe
Lunch: Kassler, keso med kapris och rödlök, lite "kvargbea"
Middag: Hamburgare, champinjoner,
pepparrotsost, sallad, tomat,

Fick tag på jättefin nötfärs idag till bra pris och då blev det hamburgare. Pepparrotsosten gjorde jag av Lidls färskost Linessa 0,2% fett och pepparrot på tub, hur gott som helst (och billigt!!!).
Provsmakade en bit av brödet till kvällskaffet, i mitt tycke absolut bättre utan Canderel, men det är ju en smaksak.