lördag 28 november 2009

Aj, aj, aj.....

Ont, det gör ont men det går. Det gör ont en stund på natten....(och lika j-a ont på dagen, hehe)
Vaknade vid fyratiden i morse när jag troligen försökt vända mig i sängen och hamnade på vänster arm och skuldra. Fy tusan vad jag var öm och svullen på vaccinationsstället! Låg och kände efter om det dykt upp några andra symtom, men det var lugnt. Lade mig på rygg och läste till klockan sex och tog sedan en lur till klockan åtta. Kaffe tillsammans med tidningen och "Ring så spelar vi" samt senare "Melodikrysset" och vanliga helgkrysset i tidningen. Så har nästan förmiddagen förlupit.

Solen lyser lite vagt idag men det blåser och är bara ca 6° ute. Tvättar gardinerna i sovrummet, kanske går det att hänga dem på tork ute. De är av thaisiden och får inte tumlas


Om jag inte förfryser fingrarna och vänster arm är tjänstvillig trots svullnaden och ömheten, skall jag försöka putsa fönstren på utsidan också.

Ha! Det gick alldeles utmärkt att torktumla gardinerna och nu sitter de uppe igen fräscha och fina. Hann med att putsa utsidan på ovanvåningens fönster samt ett av köksfönstren, resten får vänta till i morgon, orkar inte mer idag.