torsdag 3 mars 2011

Cruisefasen dag 32 - Protein- och grönsaksdag

Måtte det komma någon och fixa värmepumpen snart!! I morse var det bara ca 13° i köket och man får fixa frukost bra påpälsad, tvi! En gubbe kom och räknade på nytt tak till uthuset igår ("enkelt" plåttak), ca 50.000 går det loss på och då är ROT-avdraget inräknat, taket på boningshuset för ett drygt år sedan kostade 125.000 och fönstren året innan igen runt 80.000. Det är ju saker som måste göras men som inte är lika roligt att skaffa som t ex ny spis, tvätt, tork, gräsklippare osv som vi köpte förra året. Ja ja, pengarna rullar.....


För övrigt har det varit smått kaotiskt på jobb idag, bl a på grund av en helt inkompetent kollega som rört till det ordentligt (mer än vanligt, that is), dels på att vår server inte lät oss få tillgång till internet sedan igår vid middagstid och fram till ca kl 9 idag, Himlars så beroende man har blivit av detta......... Min dag har jag tillbringat i receptionen, vilket jag brukar göra på torsdagarna, och tankarna har ofta gått till lilla ex-svägerskan som legat på operationsbordet. I morgon eftermiddag eller kväll går det kanske att prata med henne om hon vaknat helt efter narkos och smärtstillande.

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kokt ägg, kaffe
Mellis: Carls bröd, cream cheese, rökt kalkon, groddar, te
Lunch: Färs- och kålpanna från igår, sallad, tomat, groddar
Middag: Pannkakor à la Dukan, rökt lax, keso-räkröra, fräst bladspenat
Kvällis: 2 muggar te, Wild chips


Som kanske märks har jag börjat "laborera" med protein- och grönsaksdagarna igen ;-) Tycker det har varit väldigt hattigt med varannan dag, så nu testar jag 5/5. Nu skall jag kika runt lite i andra bloggar och på Dukanforumet. Sedan är det dags för en stunds läsning i sängen och lite senare blir det natti, natti.