måndag 28 mars 2011

Cruisefasen dag 57 - Proteindag

Härligt vårväder med sol och friska vindar. Slutade jobba 12.30, for hem, gick igenom post och reklam och se´n körde vi och handlade. Vi besökte Bauhaus och köpte en ny sorts eldningsbriketter, bunkrade kattmat och minikeso, kvarg, yoghurt etc på Lidl och slutligen lite annat på City-Gross.

Åter hemma igen putsade jag fönstren på insidan och maken tog några på utsidan och så satte jag upp nytvättade, strukna gardiner. Wow, så ljust och trevligt det blev, och inga små kattnosar på rutorna längre (får se hur länge det varar ;-))  B såg till att plantera penséerna i lådorna och det ger också en härlig vårkänsla.

Mellangrabben ringde och berättade att  han och hustrun troligen kommer att flytta ner till Skåne redan i år. Om allt går efter beräkningarna börjar han jobba här nere i maj och Anna i augusti på lärlingsplats i Ängelholm. Ibland blir det snabba vändningar och det skall bli roligt ha dem närmare.


Det märks att vi ställt om klockan till sommartid, för vips, så var klockan 19.45 och tji middag blev det idag. Har inte haft tid att bli hungrig, har gått på vatten och kaffe.


Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, te
Lunch: Fisk och räkor (från igår)