lördag 17 oktober 2009

Det blir mörkare....

Det märks att hösten framskrider, det blir mörkare för varje morgon jag går ut. Snart är det dags för reflexvästen så jag syns ordentligt på mina morgon- och kvällspromenader. Gav mig iväg med stavarna på en timmes promenad och med "De obamhärtiga" av Willy Josefsson i lurarna. Skall inte förneka att jag har en "slight" träningsvärk efter den gångna veckans vedermödor med gång, simning och motionscykling, men ont skall med ont fördrivas, det sade alltid min gamle pappa.

Dagens frukost intogs med god aptit och det blev två rågkusar med salami och gurka, Proviva blåbär med linfrön och kaffe och tidningen som innehåller 5 (!) delar och mycket läsvärt på lördagarna + korsord som jag naturligtvis inte kan låta bli.

Har pysslat lite i Facebooken, bl a med mitt café. Har för närvarande lagt ner Farm Town och Farmville, tycker det tar alldeles för mycket tid. För övrigt en lugn, behaglig och avslappnad lördag.

Antal steg idag: 14.435 (Ja, jag vet, det blir färre för var dag nu, men mitt mål är ju minst 10.000 steg per dag, så jag får väl vara nöjd ändå)