torsdag 29 januari 2015

Torsdagstips

Detta tycker jag är ett lysande tips, jag har aldrig lyckats vika ihop mina dra-på-lakan snyggt. Det har alltid slutat med att jag "knölar" ihop dem ;-)


Dagen har varit kylig och solen försökte visa sig men lyckades inte bryta igenom molntäcket. Åkte till Ica Maxi och handlade lite diverse, nya tulpaner, gula idag, hittade en fin bit oxfilé (hade en kupong där jag fick 20 kr i rabatt) som blir god middag i helgen. Färska hallon till min kvarg och keso slank också ner i kassen. Letade efter Lindahls kvarg i de nya smakerna men den fanns inte där :-( Hoppas de kommer snart till mitt Ica, är så nyfiken på dem och med bara 0,2% fett och 16 g protein.





På eftermiddagen tog jag en promenad på en timme och under tiden började det komma lite kornsnö som stack som nålar i kinderna eftersom det blåste friskt. Kände mig väldigt nöjd med denna tur då jag hade snaskat i mig alltför mycket saltade solroskärnor innan idag, men nu jämnade det ut sig lite i alla fall.

Min mathållning idag har väl inte varit någon höjdare men har ändå klarat sig inom "kaloribudgeten". Måste nog vara lite ståndaktigare om jag skall nå målet till den 16 mars, då jag reser till Fuerteventura på träningsresa, Kropp och själ, med Solresor. Oj, vad jag längtar....

Idag blev det:
Frukost: Lindahls kvarg hallon, keso, linfrö
Lunch: Ostomelett, sallad, rädisor
Kvällsmat: 1 ostfralla med skivbar leverpastej och färsk gurka.
Godis: 10 g mörk choklad >70 % + saltade solroskärnor