fredag 11 februari 2011

Cruisedag 12 - Proteindag

Äntligen fredag! Varit tuff vecka på jobbet med en sjuk doktor och mängder av patienter som vill komma. Idag fick vi får nya "dörrklocka" till receptionen, vi håller på att bli vansinniga på den gamlas trudelutt. Nu har vi fått en med 24 (!) olika ringsignaler, så nu infinner sig "problemet" vilken vi skall välja ;-). Hade beställt en till mig själv också eftersom vi är i avsaknad av dörrsignal och här börjar vi med "My little sunshine". Katterna smög runt och kollade vad det var som lät!!

Har också hunnit "snickra ihop" de nya bitarna av hemsidan på jobbet, dvs för den nya mottagningen som startar 2 maj. Har dock inte fått alla uppgifter ännu så det dröjer lite innan jag kan publicera den, men det är himla kul att jobba med det :-))

Pelle katt läker fint och tycks må utmärkt. Efter jag ätit middag och kollade på Let´s dance ringde yngste sonen och vi diskuterade lite inför broderns bröllop osv nästa helg. Tyvärr jobbar han den helgen och kommer ner strax före vigseln och sedan måste han upp ganska omgående till Götet igen för att börja jobba på söndagen igen.

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Yoghurt, linfrö, kanel, te
Lunch: Skinka, kapriskeso, pesto
Middag: Stekt hokifilé, rödlöksomelett
Kvällsfika: Kaffe, chokladmousserullar

Tilltugget till kaffet gjorde jag av två överblivna Dukan pannkakor och på dem bredde jag kesella som jag blandat med lite kakao, kanel och ett uns Canderel, sedan rullade jag ihop dem som rulltårta och skar i små munsbitar. Inte alls så dumt!! Förstår inte att jag nästan alltid blir sugen på något sött när jag ätit?? Har ju aldrig varit någon "godisråtta" förut. Ja, ja så länge det går att styra på det här viset må det vara "vinkat"