fredag 21 oktober 2011

TGiF




Tack och lov att det är två lediga dagar nu. Känner mig sliten och trött, dels av mycket på jobb, dels även av min fruktansvärt efterhängsna förkylning. Samma hostelände varje morgon, usch och tvi. Har inte gjort upp några planer för helgen utan tänker ta det i min egen (lugna) takt. Om det blir fint väder tänker jag ta en långsam promenad, annars får det vara tills vidare.

Nu har vi bara en vecka kvar tills vi flyttar in i vårt nya hus på jobbet. Det skall bli så jättekul, allt ser så fint ut. Vi stänger mottagningen vid lunch nästa fredag och så börjar vi flytta och hjälps åt under helgen också. På måndagen öppnar vi efter lunch och hoppas att det mest skall fungera (hmm, blir nog lite strul i början ändå, det brukar det bli).

Idag har "syrrorna" kommit på att vi skall ha en "after work"  med knytkalas hemma hos syster Ingela den 18 november och jag har gjort en inbjudan som hänger på anslagstavlan. Syster Monica har redan skrivit upp sig för en Västerbottenpaj och syster Anja bidrar med ananaspaj med grädde. Får se vad vi andra kan ställa upp med för godsaker. Jag funderar på ostgratinerad omelettrulle med fyllning av antingen tacokryddad färs eller också ansjovis/matjessill, rödlök/gräslök och creme fraiche. Får fundera vidare, det kanske blir något helt annat. Varför inte en Janssons frestelse till exempel, jag är ju barnsligt förtjust i allt med sill......Köttbullar, ja det finns mycket att välja på.

Nu blir det ombyte till "hemmamyskläder", något att äta och sedan soffan och TV med Postkodmiljonären (varför kommer de aldrig till Övarp???) och Dobidoo.

Frukost: Miniyoghurt, kanel, kaffe (hoppade över det vanliga)
Mellis: 2 ostmackor med kaviar
Lunch: Fiskrätten från igår, 2 kokta ägg
Middag: ???

Önskar alla en skön och avkopplande fredagskväll och skön inledning på helgen.