tisdag 17 november 2009

Yes, jobb igen

Lite blandat väder idag men solen har faktiskt visat sig emellanåt. Har ringt till veterinären och beställt tid till småpellarna kastration, det blir nästa onsdag 25/11. Idag väger de båda två 3.4 kg vardera och de blev 6 månder i lördags.

Pratat med yngste sonen som var lite bekymrad eftersom Finnairs piloter strejkar och hans semester skall ske med dem. Visserligen åker han inte förrän på söndag så vi hoppas att konflikten löser sig tills dess. Annars finns det ju alternativa lösningar, som dock kan orsaka vissa förseningar.

Precis när jag skulle maila min rapport till AF blev jag uppringd av Solljungahälsan där jag jobbade i september och de behöver hjälp nu. Skall jobba onsdagar och fredagar 8-17 fram till jul. Kul!!!

Till middag gjorde jag potatismos och stekta fiskfiléer och det räcker till lunchlåda i morgon också. Trött och värk i lederna idag, tog ett fotbad och det var skönt men värken sitter kvar, blääää! Hoppas det ger med sig men blir lite jobbigt att sitta still och skriva 8 timmar i morgon. Säkert också fått säsongens sista myggbett föregående natt, stora kliande blaffor, usch!