tisdag 15 mars 2011

Cruisefasen dag 44 - Proteindag

Sovmorgon idag, börjar jobba 10.45. Redan klockan 7.45 ringde mobilen, det var yngste sonen som tänkte baka semlor och ville ha mammas recept. Oj, så väldigt morgonpigg han är ;-) Själv satt jag med kaffe och tidningen och hade slängt in en omgång tvätt i maskinen. 

Har försökt få tag dels i veterinären för att berätta att Pelle katt är på bättringsvägen rejält, dels i bankkvinnan för att höra om möjligheten till lån för nytt tak till uthuset. Tji, båda var upptagna och hade telefonsvarare, men jag vill inte att de ringer mig på jobbet, så jag försöker själv senare. Värmepumpen fungerar finfint med ny motor för i runda slängar 3.500 kronor. Nytt tak går väl loss på ca 50.000 och till det måste det bli ett banklån. Känns som en storvinst skulle behövas.... Hmmm, måste kanske köpa en lott först.....wish me luck!!
Eftersom det blev förmiddagsmellis hemma så gjorde jag toast/sandwichbröd i micron enligt recept från Anna på Dukanforumet (tror hon är = niula där). Gick ju jättesnabbt och jag rostade det sedan och mums!!! Kommer att fixa detta snabba bröd flera gånger.


Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Toast med cream cheese och rökt kalkonbröst
Lunch: Rökt kalkonbröst, rödlökskeso, kokt ägg
Middag: Skinkomelett