onsdag 19 oktober 2011

Busväder


Nu märks det verkligen att hösten kommit, det är regn och blåst och det mörknar snabbt. Efter en ganska intensiv dag på jobbet var det skönt att komma hem och ta en uppfräschande dusch och dra på myskläder. I morse avvek jag från den "traditionella" frukosten och gjorde en smoothie med banan, hallon, miniyoghurt, havrekli, linfrö och kanel och attans så gott det blev. Gjorde så det räckte till mellis på jobb också.

Igår var det repetition på dansen och jag svettades rejält med min förkylning i bagaget. Tack och lov har jag inte märkt något negativt efter att röret trillat ur örat, men fortsätter med både Nasonex och Otrivin, för säkerhets skull. Vi dansade alla danserna, sju stycken, som vi lärt oss denna termin. En av tjejerna som närmast mig visade sig vara närmaste och bästa granne till en f d kollega, Gina. Kul!!!

Ringde ett social call i kväll till yngste sonen som befanns vara i Skövde på en kurs.  Han brukar alltid säga att hans pappa sällan ringer och nu tyckte jag det var länge sedan jag pinglade, så det var nog min tur. Lovade maila länk till min resa och hotellet där allt finns med spa, gym, pooler etc och det har jag gjort nu.

Frukost: Smoothie, se ovan
Mellis: Samma som frukost
Lunch: Biff à la Lindström, blomkål, morötter
Middag: Kommer senare......det blev gravlaxtoast