söndag 2 oktober 2016

Ännu en helg...

... har förflutit och september har passerat med ett fantastiskt brittsommarväder. Nu hälsar vi oktober med sina underbara färger välkommen. Jag är ju inte precis någon fan av höst/vinter men visst är det vackert och ännu hyfsat varmt ute. Dock ser jag mycket fram emot mina två solsemestrar som ligger framför mig ganska snart, i lördags köpte jag biljett för tur med nattbussen till Köpenhamn den 17 november. Så praktiskt att få biljetten direkt i mobilen. I oktober reser jag från Ängelholm så då hämtar jag upp väninnan för vidare färd till flyget och där lämnar jag bilen på långtidsparkeringen. 

Bildresultat för goodbye september hello october

På grund av mest blåst och regn har jag inte varit ute och promenerat utan gått på mitt Attractband och tagit en runda på motionscykeln i helgen, (något har hämt med displayen på cykeln, får den inte att fungera trots batteribyte) . Det blir ju inte riktigt samma sak som utomhusaktiveteter, men jag svettas rejält efter bara 30 minuter på båda. I morgon skall jag ha en Skype-session med balansekonomi med väninna i Stockholm igen på förmiddagen, på eftermiddagen väntar några timmars jobb i Ekeby. Sedan är jag ledig tisdag-onsdag och jobbar heltid torsdag-fredag, efter det inget planerat jobb förrän den 31 oktober. 

Idag har jag varit lite småhungrig trots en härlig lunch med torskrygg, bacon och kantareller m m. Det blev lite brieost tillsammans med ViktVäktarnas nudelsoppa med kyckling (på burk) på eftermiddagen. Har sparat lite kalorier och E% till kvällen om jag blir sugen, då vankas det keso, vaniljkvarg och äpple.

Bildresultat för viktväktarnas nudelsoppa

Hade lite "flyt" igår när jag tankade bilen i Klippan på "Tanka", de hade någon slags kampanj med 30 öre rabatt/liter om man hade Volvokort + att jag fick en en blå sportvattenflaska med Skånebils logga. Har i för sig redan en likadan, fast svart, med Volvokortsloggan, de är bra att ha både i bilen och på promenader. 


När jag bytte till LED-lampor i mina en kristall krona gick ett par prismalänkar av. Den är gammal och metalltrådarna sköra. Jag måste försöka hitta ny metalltråd, antingen silver eller silverpläterad mässing. Kanske kan jag hitta det på antingen Panduro Hobby eller på Clas Ohlson. Då skall jag också passa på att putsa den ordentligt.