fredag 12 februari 2010

Frustration...

Hej, hej!
Det har varit en tuff vecka på jobbet och i morse vaknade jag med ont i halsen och feberkänsla. Usch, usch. Syster Cathrine såg att jag inte mådde så bra och stoppade i mig 2 Panodil extend och 1 Rinexin trots att jag redan tagit min vanliga dos Nasonex. Har frusit (brukar jag ju aldrig göra) av och till och fått ta på mig kofta. Dock, lite senare på förmiddagen kändes det lite bättre och det höll i sig nästan fram till hemgång. Nu är det kväll och jag är jättetrött.

För övrigt håller jag och kollega Linda på att stånga oss blodiga.....Vår andra sekreterarkollega ställer till hur mycket krångel som helst (kan pga sekretess inte berätta allt) för oss och vi håller på att bli vansinniga på allt elände det för med sig. Vår verksamhetschef är också helt frustrerad och vet inte vad hon skall ta sig till och kan inte hitta någonstans att placera henne. Det funkar inte i receptionen, inte i telefonen, kan inte skriva, funkar inte administrativt.....Vad mer finns det att pröva??? Hjääälp!!!
Som jag tidigare nämnt har vi sekreterare fått telefontid 2 timmar och 40 minuter varje eftermiddag på bekostnad av vår administrativa tid, vilket (som vi givetvis förutsett) gjort att vi ligger efter med journaldiktaten. Har påkallat chefens uppmärksamhet på detta och väntar ivrigt på en lösning på detta problem. Vi har föreslagit en extra usk-tjänst som avlastning i telefon samt till hjälp på labbet, får väl se hur allt blir framöver.

Ja, ja, jag är trött och gnällig just nu, men gnället är verkligen befogat! Skall försöka vila i helgen men har ju massor som måste skötas här hemma också. Det är fortfarande kallt ute och blåsigt och vi måste elda i panna för värmen, fy så drygt det också är. Nu har klockan hunnit bli 22.37 och jag säger bara god natt och sov gott.

Kram till er alla, vi hörs!