tisdag 6 september 2011

Tisdag = linedance, yippeee

Började dagen med en pw med stavar i 30 minuter och sedan smakade det bra med frukost. Behövde inte göra lunchlåda efter som jag slutade 11.30 och vädret var på min sida, varmt och sol (det ändrade sig visserligen senare på eftermiddagen/kvällningen). Åt en lätt lunch och sedan blev det en tur till Willis i Ängelholm för att bunkra lite käk.

Idag är det ju tisdag och = linedance. Har ju jagat efter passande skor med mocca- eller lädersula men inte hittat några och idag rotade jag fram mina gamla skor som får duga. Minns inte när eller till vilken kurs jag haft dem, men de är väl indansade och slitna, var vita från början, nu är de gråa. I kväll hade vi repetition på förra veckans två danser + en ny med roliga stegkombinationer. Tar till mig förre tränarens goda råd, nämligen att inom ett dygn repetera ny dans själv hemma, då sitter den bättre. Jag trycker ut step-sheets för varje ny dans och nöter in dem hemma, funkar riktigt bra.

Det har inte blivit någon riktig ordning med maten idag, frukost, mellis och lunch var helt OK, men sedan blev det ingen riktig middag. Ville inte äta middag och ha magen "full" innan dansen och tycker det är för sent med kraftig mat kl 20 när jag är hemma igen. Alltså blev det lite typ mellis och kvällis i stället och mera vatten. Har till och med unnat mig liten extra bit mager brie, såååå gott!

Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Räkor, rökt lax, keso
Mellis: 2 skivor rostbiff, 1 kokt ägg, lite färskost
Kvällis: Lite hallonkeso, lite mager brie, några gojibär

Det är snart dax att fixa till lite Carls bröd igen, har inte haft det på ett tag. Visserligen tröttnar jag inte på min frukost men till mellis är det gott med Carls bröd som omväxling, gärna med färskost, mager skinka, rostbiff, kokt ägg eller något annat gott. Också mycket länge sedan jag gjorde Dukan-pannkakor som också är gott till bl a köttfärsröra, skaldjursröra m m.

Nu svider det i ögonen, känns som det är dax för sängen. Det blev bara 30 min stavgångs-pw idag + dans i 1½ timme,  så det får räcka som motion. Skall fylla i den fliken nu också, hoppas på hyfsat väder i morgon så det blir mer "gåing", just nu regnar det igen.
Natti, natti!