tisdag 26 april 2011

Tillbaks till jobbet :-)

Så är då helgen över och det är dax att återgå till jobbet. Har i alla fall lyckats koppla av dessa dagar och njutit till 100%. Idag jobbar jag 10.45 till 19.15. Det är samma strålande "sommar" väder idag och det är inte lika kul att sitta inne då.
Igår fram emot kvällningen ägnade jag en god stund åt fotvård och torrborstning av benen, känner att det blivit en aningen eftersatt under vinterhalvåret. Brukar ju gå till fotvårdare Siv i Bjuv men tiden räcker inte nu, så jag gör så gott det går och det blir faktiskt ganska bra :-)) Tar även en torrborstning av övriga delar idag innan duschen. Skönt!!

Det har varit otroligt rörigt på jobbet idag, kanske inte så konstigt när det varit helgstängt i fyra dagar. En lätt huvudvärk trängde sig på vid slutet av dagen och ville bara komma hem och koppla av.
Vädret har varit fantastiskt idag och jag har både lunchat och tagit eftermiddagsfika ute i solen, dock varit försiktig med min näsa ;-)) Gissar på en temp kring 20°. Har haft capribyxor för första gången i år och inga strumpor, hääääärligt. Ännu roligare är att byxorna fick jag inte på mig förra året och nu måste jag ha bälte för att hålla dem uppe, nice!!!

Ätit lite smått och gott idag, t ex sallad med mager fetaost, keso, kokt ägg till frukost och lunchen bestod av lax från i förrgår med rostade rotsaker och romsås. Får se vad det kan tänkas bli till middag. Hmmm, tog två knäckebitar med ost till eftermiddagsfikan för att försöka få bukt med dunket i huvudet, men det lyckades inte. Har i alla fall druckit bra med vatten idag.