onsdag 4 maj 2011

Såååå tröööttt.......


Jag känner mig totalt utschasad och har även drabbats av bonnförkylning, huvudvärk, ja förresten värk i hela kroppen, frossa, svettningar, you name it. Orsaken torde mestadels bero på allt jobb med att konfigurera och starta upp i Bjuv. I måndags (i förrgår) funkade nästan inget alls och idag onsdag har vi kommit en bit på väg i alla fall. Förhoppningsvis är jag tillbaka i Örkelljunga på fredag eller senast måndag och resten får lösas efterhand. Som tur är har jag bara drygt tre veckor kvar tills det är dax för semester, puh!!

Jag har haft noll koll på maten under den här tiden och skall väl försöka komma på banan igen, har dock inte ätit så mycket onyttigheter, snarare haft brist på aptit och skippat för många måltider.
Ser fram emot att arbetet med taket på uthuset snart skall komma igång. Två morgnar har det dessutom varit minusgrader och jag har varit tvungen att skrapa bilrutorna.

Har inte heller haft tid/orkat läsa på FB eller några bloggar överhuvudtaget. Hoppas alla har det bra i alla fall, får försöka läsa ikapp lite peu en peu. Lite lugnare just nu här på jobbet i Bjuv, inte så många patienter inbokade ännu.