fredag 19 augusti 2011

Fredag!!!


Fredag morgon och regnet fullkomligt öser ner. Grått och fuktigt ute, inte kan väl sommaren vara slut redan, eller? Enligt meteorolgerna skall det i alla fall bli solsken hela söndagen, men vi får väl se. En ovädersfront nalkas från söder och drar in över västra Sverige, blir det åter Göteborg med omnejd som drabbas?

Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe, citronvatten
Mellis: Samma som frukosten
Lunch: Omelettrulle med köttfärsfyllning
Mellis: 0 när jag jobbar
Middag/Kvällsmat: Efter inventering i kylen blev det 2 Carls bröd bredda med Linessa mjukost. Den ena lade jag ett "berg" med god rostbiff på, toppat med lite kesella och pepparrot. Den andra fick en driva gravlax med kesella och röd stenbitsrom. Mumsigt värre!

Några skälvande minuter kvar av arbetsveckan och jag unnar mig att skriva lite här. Inte mycket lönt att påbörja någon ny uppgift och en aningen för tidigt att avsluta kassan. Med min vanliga "otur" så dräller det väl in något akut olyckfall kl 16.57 eller däromkring och vi stänger mottagningen kl 17.00. Det ungefär varannan fredag som detta händer, gjorde det förra veckan så jag håller tummarna att det inte sker idag.

Ute är det fortfarande mulet, regn och nu halv storm, bläää. Så där ja, nu är kl 17.00 och jag klär om och styr hemåt. Vet inte ännu vad det blir till middag men det löser sig. (Och det gjorde det ju som synes ovan).