tisdag 15 februari 2011

Cruisefasen - dag 16 Proteindag

Började jobba kl 10.45 eftersom jag jobbar kväll till 19.15 och innan jag körde till jobbet åkte jag inom till äldsta barnbarnet Victor som fyller 17 idag. Han var hemma och tog glatt emot ett par hundralappar, vilket jag tycker är enklare att ge än att försöka hitta på en present. Nu kan han ju göra vad han vill eller kanske spara till något han vill ha framöver.

En del av arbetsdagen gick åt till att klura ut när Linda och jag skall gå utbildning angående samordnad vårdplanering (SVPL) via webben. Det skall ske vid tre tillfällen och är på tre halvdagar + en heldag i Helsingborg och det skall vara färdigt under våren och sedan skall vi utbilda berörda på arbetsplatsen. Hela projektet sjösätts i vår region 31 maj. Vi måste ju gå vid olika tillfällen för att bemanningen skall fungera tillsammans med vår andra receptionist/sekreterare. Alltså lite pussel och pyssel och anmälan skall mailas senast på fredag.

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, 2 ägg, kaffe
Lunch: Texmex färsröra, keso Mellis: Carls bröd, färskost, rökt kalkonbröst
Middag/Kvällsmat: Carls bröd, rökt lax, keso blandad med rödlök och hovmästarkesella

Måste bli något snabbt och enkelt till kvällen eftersom jag kom hem sent, 19.30 och vill se "Halvåtta hos mig". Måste ju ha något i magen när jag tittar på matprogram, annars blir det ohållbart läge.