lördag 19 september 2009

Lördag

Japp, i går kom min efterlängtade klocka, i en lastbil.,kl 13.00, som var megastor. Chaffisen förklarade att det blivit ett "registreringsfel" och att den lilla paketbilen skulle kommit kl 9 på morgonen med mitt lilla paket. Ok. jag är jättenöjd med min nya klocka, kolla så fin den är.

Hoppas nu den håller lika länge som den gamla, som jag tänker spara av enbart nostalgiska skäl.

Under tiden fick jag använda min "finklocka" som inte tål vatten eller någonting egentligen. Den fick jag när jag jobbade i Las Palmas 1970 av en äldre gentleman som uppskattade min service (OBS! inget sex el dyl, han var 70, gift och ägde en egen ö, hans hustru var handikappad och behövde assistans).

Ja, en vacker Omega, inte sant. Men jag gillar inte smycken och juveler särskilt mycket. Har för länge sedan gjort mig av med alla gamla arvesmycken och gamla förlovnings- och vigselringar. Kanske dags att sälja den här också, jag tror jag klarar mig med den nya Swatchen tillräckligt länge.

Idag kl 15.00 landar Jaana, min svärdotter, och hennes syster Sabina, i Malmö efter en härlig vecka på Mallis. Wow, jag längtar efter att träffa henne. Får väl vänta tills i morgon, ge lite tid för henne att träffa familjen först.

Middagen igår bestod av rökt lax, dillstuvad potatis och förlorade ägg. mums det var jättegott!! Åt resten till lunch idag. Middagen idag är ännu inte fastställd.

Önskar alla som eventuellt kikar in här en härlig dag.