måndag 5 september 2011

Mulen måndag


Jaha, det blev som jag misstänkte, ingen morgonpromenad trots att jag steg upp 5.15. Det blev i stället frukost, tidning, fixa mellis och lunchlåda osv. Sedan 6.30 iväg till Skånebil och lämna bilen och hasta iväg i hyrbil till jobbet. Fått en Renault Clio, vet inte vilken modell, som är himla slö tycker jag. Varvar 4000 i en hastighet av 110-120 km och låter högt....ingen bil jag skulle vilja ha själv, den har inte gått mer än 3500 mil.
Idag har det mer eller mindre spöregnat hela dagen och det blev inte heller någon lunchpromenad :-(
I morse var det vägning och vågen visade sig ödmjuk inför min flitiga träning den gångna veckan: -0.9 kg :-)
Sammanlagt på tre veckor blir resultatet -3.9 kg, nöjd!! (Dock "bara" 2,1 kg på Rivstartens två veckor).

Hoppas på lite uppehåll i kväll så det kan bli åtminstone en promenad, annars får jag väl slita på gåbandet och/eller motionscykeln, men det är inte alls lika skönt, blir bara genomsvettig av det.

Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Mager skinka, keso, kokt ägg, liten bit mager brie
Middag: Omelett med mexikansk köttfärsröra

Det blev en kvällspromenad under hotande mörka regnmoln, men jag klarade mig torrskodd hela vägen i 50 minuter, får väl vara nöjd med det idag. Lite TV och försök att komma i säng lite tidigare än midnatt. Får bli lite läsning tills John Blund infinner sig och slänger sand i mina ögon. I morgon slutar jag arbeta kl 11.30, då måste jag fortsätta jakten på "dansskor" till linedancen på kvällen. Måste ha ett par med mocca- eller lädersulor, funkar inte med gympadojjornas gummisulor, blir för hård friktion mot golvet och vissa "moves" blir nästan omöjliga att utföra.