torsdag 16 juni 2011

Fartfylld torsdag

Vaknade vid 4-tiden, som vanligt nuförtiden när jag inte jobbar, hihi,och låg och läste till 7. Då blev det frukost och läsning av NST/HD samt Land som kom igår och sedan unnade jag mig ett par timmars läsning till i sängen.

Strax innan lunchdags körde jag till Ängelholm för att hälsa på ex-svägerskan och hann till och med handla lite melon, skinka av parmatyp, turkisk yoghurt, fetaost med flera godsaker innan besöket hos henne. Oj, vad tiden går fort när man har trevligt, jag blev tvungen att bryta upp efter ett par timmars samvaro eftersom jag hade inbokad besiktningstid hos Bilprovningen i Klippan klockan 15.20.

Kände mig inte helt väl till mods och undrade om min 17 år gamla Volvo 945 skulle klara sig den här gången också, men efter bara en kvart kom besiktningsmannen och gav mig pappret med två små påpekanden. Alltså ingen ombesiktning utan en ny lampa i positionsljus vänster fram (hmm, märkligt att ingen varningslampa på instrumentpanelen lyst) och tips om att köpa reflextejp att sätta på höger bak som var lite matt. Tackar allra ödmjukast både trogen bil och snäll tjänsteman :-))

Körde hem och lämpade av matvarorna som jag många timmar tidigare hade handlat i Ängelholm, väl förvarade i en "fryskasse" som alltid finns med i bilen och därefter vidare upp till jobbet i Örkelljunga för att gratulera bästa kollegan Linda som fyllde 33 år idag. Naturligtvis hade hon inte sagt det till någon på jobbet, men jag skvallrade, hihi. Vi satt och pratade och många andra kom när de hörde min röst (semesterfirare hör ju inte hemma på jobbet, eller hur?) och grattade henne också. Det var också kul att snacka lite med mina andra kollegor också.

När jag kom hem doftade det gott i köket och där stod en härlig lasagne, men kocken hade tydligen tröttnat på att vänta hem mig och gått och vilat i stället. Jag njöt av maten och läste sedan Kvällsposten. Sedan blev det ett par timmar framför TV:n innan jag nu satte mig här för att sammanfatta dagen. Just nu är det 22° varmt i rummet och jag liiiiider, men det regnar "åt fel håll" så jag kan inte ha fönstret öppet, får försöka komma till ro i alla fall, men läser en stund först, är inte det minsta sömnig ännu.