onsdag 27 juli 2016

Trööööttt

Hemkommen från fjärde dagens jobb på heltid och känner mig så himla trött, märker att jag inte är 20, 30, 40 eller ens 50 år längre. Näe, på söndag fyller jag 67 år, faktiskt och har inte jobbat heltid sedan två år, puh! Är jag bortskämd eller tryter verkligen orken? Tror på det förstnämnda. Tycker det är kul att jobba men hinner ju inget annat nu. Oh, my God, har ju två dagar kvar denna vecka + hela nästa vecka, hur skall det gå? Kanske jag skulle sova lite mer, lägga mig tidigare och få mer än 5 timmars sömn..... Kan det vara lösningen? Ok, har ju faktiskt haft två läkare igång idag, blir nog lugnare i morgon då det bara är en i tjänst. Är ju inte bara diktaten som skall skrivas, receptionen, post m m tar också tid.

Idag blir det ingen efter-jobbet-promenad utan jag tar det bara lugnt. Fotade faktiskt dagens lunchlåda, hur kul är det att se? Men här är den i alla fall med sallad, saltgurka, rostbiff, keso och remoulade, vilket ju inte alls syns på bilden.


Hemma i kväll snaskade jag i mig rostade pumpakärnor och ädelost. Fick en allergisk nysattack av något, vet ej av vad, och nyste minst 15 gånger, kanske 20.

Funderade på väg hem på om jag skulle bjuda mina gamla kollegor hem till mig någon kväll, kunde ju vara kul att prata lite. Saknar en del av dem från Solljungahälsan. Försökte ringa en av dem men hon hade precis landat från en semester i Grekland. Vi får höras av vid senare tillfälle. Hon och jag var "bästisar" på jobbet, men ingen av oss är kvar där nu.

Nej, jag orkar inte promenera i kväll. Kommer ta det väldigt lugnt och parkerar i soffan tills det är läggdags, vilket nog blir tidigare än vanligt. Har ju två hela arbetsdagar kvar den här veckan.
Nu skall jag sätta igång kaffebryggaren och se om jag piggnar till lite efter en mugg gott kaffe!