lördag 14 maj 2011

OMG

Tja, jag låter väl otroligt tjatig vid det här laget..... Idag är det lördag och jag är så totalt slutkörd och sk-ttrött att jag bara orkar ligga och läsa. Tittade på "Så ska det låta" igår kväll och sen kröp jag till kojs. Vaknade vid femtiden, läste tidningen och käkade frukost, gick och lade mig igen och sov till 9.30. Snacka om att utnyttja ledig tid!!!


Nåväl, nu är det bara två veckor kvar till semestern och det skall väl förhoppningsvis gå vägen utan större problem. Inga planer för semestern, bara vara.... nja, en dag skall jag träffa bästa Margita (kollega och vän), så trevligt, det är länge sedan men vi jobbar mycket båda två. Hoppas också kunna träffa bästa Ingrid, tillika vän och kollega, och höra hur hon har det på sitt nya jobb, med alla vovvarna, lilla mamman, Taddy osv. Skulle också vara trevligt att träffa sönerna med respektive, framför allt den yngste och hans flickvän som jag hittills inte mött. De andra finns ju ganska nära så det är väl upp till mig att besöka dem.

Uthustaket är färdigt, bara en byggställning kvar som vittnar om var som försiggått i veckan.. Det blev jättefint. Hade förväntat mig vanlig korrugerad plåt men si, de har kostat på oss takpanneplåt som matchar betongpannorna på boningshuset, såååå snyggt. Dessutom har de städat upp ordentligt efter sig :-))

Sonen Gerry håller på att bygga badrum (äääntligen efter ??? många år) och lånar bil och släp för att hämta material. Skall bli spännande att se när det blir färdigt. Blev ett mycket större jobb än de räknat med då det tydligen läckt från ovanvåningen genom trossbotten och ner till undervåning och källare, usch och tvi för såna överraskningar!!!

Mina gula primulor som jag köpte till påsk har jag misshandlat ordentligt senaste dagarna = inget vatten, så nu åker de ut. Vill hellre ha lite fräscha pelargoner i fönstren i sommar, gärna Mårbacka. De från i fjol har jag "glömt" i grovköket, skulle väl ha planterats om i februari eller nåt, men...... nu får väl dom möta sitt öde i "komposten".Tror jag tar en sväng ner till "Eriks" (affären i byn), där brukar det finnas ganska fina blommor. Bertil har varit till lokalföreningen och köpt, trimmertråd, Round-up och eldningsbriketter så nu är det min tur att göra av med pengar ;-)