söndag 30 oktober 2011

Sommartider hej då......



zwani.com myspace graphic comments



Hej, hej, hej, ja jag lever faktiskt fortfarande om det än känns väldigt visset. Dels blir jag inte bättre, snarare sämre i min "förkylning" (eller vad det nu är), dels jobbar jag "häcken av mig" ändå. Hela veckan har gått åt till att förbereda flytten på jobb och nu har vi i personalen slitit både lördag och söndag för att få allt färdigt till i morgon. Jag är jättetrött och idag "hotade" både chefen och några sköterskor med att låta en doktor titta på mig i morgon, buden var bland annat, mycoplasmapneumoni, TVAR-bakterie och lite annat smått och gott. Jag vill ha nytt rör i mitt öra för nu känns det precis som lock och eko i höger sida av skallen, exakt som förra gången.

Det känns som jag bara jobbar, äter (lite) och sover, orkar inget mer. Nu siktar jag på att bli frisk till 28 november då jag reser till Fuerteventura och under tiden blir det nog ganska sporadiska inlägg här. Jag äter mest à la Dukan med vissa små avsteg, har varken gått upp eller ner i vikt och väger mig bara då och då. Känns som jag behöver lite hull kvar att ta av när jag jobbar mycket och inte är helt frisk.

Hur som helst skall det bli jättekul att få arbeta i nya, fräscha lokaler, jag har fått ett rum med stora fönster, snygga panelgardiner och jag har tagit med två tavlor själv och lite värmeljusstakar, änglar och annat fint som trivs på ett skåp och i fönsterkarmen. Fattas kanske någon mera grön växt och sedan vill jag ha en fönsterlampa oxå, finns två snygga i väntrummet och det hade passat fint i mitt rum (och i Lindas också, det ligger vägg i vägg med mitt). Tror de är från IKEA så det kan vi nog fixa till. Har också "paxat" för att få en fyrlådig rullhurts att förvara papper, kuvert etc i, jag avskyr nämligen "röra" på skrivbordet, hihihi.