onsdag 1 juni 2011

Semester dag 2

Som tidigare sagt, strålande sol, varmt och skönt.
Tvättat, kalkat av kaffebryggaren, vattnat blommor, städat (lite...), handlat i Klippan, bl a kattmat.Tydligen blir det enligt meteorlogerna lite molnigare och svalare i morgon och då passar det ju bättre att städa inne. Försökte sitta i solen och läsa men det var alldeles för varmt. Solen gassade och jag fick gå in.
Måste leta rätt på parasollen, står nog på utedasset sedan i fjol ;-) vill ju inte bli bränd!!

Hämtat  B vid bussen kl 14.51. Inte heller idag har chefen behagat komma, nu är det frågan om det blir någon anställning där eller inte. Jobbcoachen Nagham tycker han skall stanna hemma tills allt är OK. Inte kul alls, tycker jag, hade ju hoppats på att det skulle bli en anställning. B körde ett par vändor till återvinningen med "häckklippet" och det lär väl bli fler framöver. Victor har inte synts till idag så inget mer klipp just nu. Hmm, den j-a släpen, så svårt att koppla loss den!!! Fattar inte varför den kärvar nu, men vi lyckades till slut.

Har kollat på jobb hos Proxima "ryggcentrum" i Ängelholm där överläkaren tidigare varit stafettdito hos oss i Örkelljunga. Bett dr Hugoson hos oss om referens.Vet dock inte om jag vill byta, men det sker ju ingen löneförhandling trots att jag bett om det och min nuvarande lön motsvarar inte alls det jag utför!!! Om jag stannar kvar och inte får "lön för mödan" blir det back to basic, dvs enbart skriva journaler och sitta i receptionen. Shit, att det skall vara så hopplöst att få dem att fatta vad de i så fall går miste om!!!

Stekt marinerade kycklingfiléer, blandat isbergssallad med dressing av dijonsenap och grädde och tomater, det blev jättegott. TV:n jäklas oxå, ibland går den igång och ibland vill den inte alls och någon gång startar den efter en liten stund. Oh, dessa teknikens under!!!
Nä, nu är klockan alltför mycket, strax 3.30 och grannens tocke galer för fullt. Tror jag skall krypa i bingen och ta en liten lur. Konstigt att man inte är trött? Nä, jag jobbar ju inte.....