måndag 30 november 2009

Brunkål m m

En helt vanlig "arbetsfri" måndag. Pysslat lite hemma och i FB samt försökt ta lite bilder av småpysarna som inte är så himla villiga fotomodeller.
Här är några bilder:


Det är Pelle som är ljus och Nicke är röd.

När jag var och handlade blev jag chockad över priset på brunkål, 25 kr för 500 gram!!! Beslöt mig för att nu fick det vara nog och köpte ett vitkålshuvud. Väl hemma fixade jag min egen brunkål medelst inköpt vitkål, smör, buljongtärning, salt, peppar, sirap och det blev jättegott. Frös in fyra påsar för kommande behov.

Pyssel

Har fortsatt sätta upp ljusslingor etc utomhus. Köpte lite nytt och fann sedan ytterligare stjärnor och slingor i gömmorna hemma, vilket resulterade i att jag fick investera i flera skarv/förlängningssladdar. Tyvärr svårt att fånga dessa på foton i mörkret, tror jag.

Köpt färsk sillfilé idag på Oj i Åstorp och lagat sillflundror fyllda med pepparrot och dillkaviar. Till detta serverade jag hemlagat potatismos med persilja och rårivna morötter.

I morgon är det jobb igen på Solljungahälsan. Har fått en påminnelse om parkeringsavgift i Göteborg 14/11!! Haha! Det gäller Pierres bil och jag mailade honom i Thailand om detta, inte så kul för honom såklart! 600 onödiga pix, blääää!

Har fått tid för CT skalle och sinus 16/12 i Ängelholm när jag egentligen skall jobba, men kan i stället jobbar dagen efter, skööönt!! Kanske kan jag äntligen få svar på min lååångdragna infektions orsak.