torsdag 18 augusti 2011

Snart helg............igen


Eftersom vädret känns som höst satt jag och fixade med bloggen igår kväll och gjorde ett hösttema, men jag har ingen aning om vad som hände för nu syns bara senaste inlägg och vill man läsa tidigare måste man gå till äldre inlägg. Någon som har ett tips till mig vad som hänt och hur jag skall återställa det? Har varit inne på inställning och kollat men allt ser OK ut där. Tacksam för all hjälp!
Har också funderat på att göra en sida med bara recept, både mina egna och sådana jag hittat på nätet. Kan ju börja med det som jag har i mitt laminerade recepthäfte. Får se när jag får tid att pyssla lite.
 
Attackdag 4:

Frukost: Miniyoggi, turkisk lättyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Samma som frukosten, te
Lunch: Mexikansk köttfärsröra från igår, keso
Mellis: 1 kokt ägg, kaffe
Middag: Färska räkor, currykesella, Carls bröd

Hektiskt på jobb idag, men tiden har gått jättefort. Ganska trött när jag kom hem och ville inte laga mat så det blev som synes ovan räkor med lite gott till. Känner en lätt huvudvärk trots mycket vatten idag, ketos? Nåväl, det går ju över. Tror det blir sista attackdagen i morgon, börjar verkligen längta efter grönsaker igen. Skönt att gå över till cruisefasen då. Efter två mycket sena kvällar skall jag försöka komma i säng nu, klockan är redan 22.30 och jag går ju upp 5.30, så jag önskar alla en god natt.