söndag 15 februari 2015

Bananpannkaka

Idag är jag supernöjd! Det har fungerat toppen med både mat och motion. Jag har gjort 20 minuter på motionscykeln, 20 + 25 minuter på gåbandet samt promenad på 7km på 1 timme och 15 minuter. Sammanlagt blir detta 142 minuter :-D
Maten har jag också skött exemplariskt så det blir spännande med invägning i morgon.
Jag provade ett recept på bananpannkakor som jag eventuellt tar till lunchlåda i morgon tillsammans med "hemmagjord" hallonkvarg i ställer för sylt och grädde. Det finns på receptsidan här bredvid. Pannkakorna är efter recept av Mårten Nylén, tränaren i Biggest Loser och jag provsmakade en och den smakade finfint.

Det har varit kallt och väldigt blåsigt idag så det var med viss möda jag gjorde promenaden, fann mig själv halvjoggande emellanåt och var riktigt svettig när jag kom hem. För övrigt har det inte blivit mycket annat gjort, har kollat på VM i Vail, herrarnas slalom och lite skidskytte i Holmenkollen. Äldsta barnbarnet fyller 21 år idag, fick gratulera honom på Facebook eftersom han var med tjocka släkten (många på den sidan som fyller år i dagarna) och körde gocart i Halmstad. Efter det åt de middag på O´Learys och han verkade jättenöjd med sin dag. Snart skall jag krypa till sängs och läsa en stund, det är jobbedag i morgon.

Mat idag:
Frukost/lunch: Keso, passionsfruktskvarg, linfrö
Middag: Va gott proteinbröd med räk-och laxröra
Kvällis: Hemmagjord hallonkvarg + en bananpannkaka

Nix, nu skriver jag ner recepten och sedan är det natti, natti.

Bildresultat för god natt