lördag 26 december 2009

Annandag Jul - morgon

God morgon!

Vaknar och det är vitt ute igen! Åh, så kul tänker jag.....ända tills jag går ner och släpper ut och in katterna och upptäcker att det börjat regna igen. Jaha, ännu en gråblaskig dag att gå till mötes. Brygger kaffe, ger katterna mat, Pelle och Nicke har hållt igång ett bra tag redan och ger sig inte innan "frukosten serveras. Tar med mig en mugg kaffe upp till datorn och i brist på papperstidning läser jag lite på nätupplagan.

Fick meddelande via FB (!) igår att Max, Anna och Gerry med familj kommer och hälsar på i eftermiddag vid 14-15-snåret. Har lite lösa funderingar på att göra en ananaspaj att bjuda dem på till kaffet, vet inte annars vad det kan bli. Måste i så fall handla bl a crème fraîche och kanske lite mer vispgrädde. Skall genast kolla på nätet när Ica, Netto eller Lidl (de som ligger närmast till) öppnar idag. Vår egen lilla lanthandel har stängt.

Har laddat batteriet i kameran och måste försöka komma ihåg att ta några bilder, har en förmåga att alltid glömma det och komma på det när det är för sent.