onsdag 4 november 2009

Trevlig lunch med Ingrid

Vaknar 4.40 av att stormen river och sliter i allt därute. Låter kusligt och jag är rädd för att den gamla asken skall tappa flera grenar, ner på bil, hus etc. Måste ut och spänna flagglinorna också, de står och slår och det ljudet är enerverande. Jag går ut och hämtar tidningen i stark motvind ena vändan, inte ens katterna vill gå ut. Städar deras lådor och eftersom ingen av dem har varit ute sedan igår finns det mycket att "sanera".

God frukost med kokt ägg, keso, räkor, Proviva svart vinbär med linfrön och kaffe ihop med morgontidningen. Det är en sådan här dag när det inte alls tycks bli särskilt ljust ute. Duschade och tvättade håret igår kväll och klär mig nu och lägger en lätt make-up (det var länge sedan det här ansiktet såg lite konstgjorda färger, hihi). Hmm, det piggar faktiskt upp och det syns också skillnad tycker jag. Skall ju äta lunch med min allra bästa Ingrid (vän och f d kollega) på Grafitti på Väla idag. Det var länge sedan vi sågs och det skall bli hur kul som helst.

Hemkommen efter lunchen igen. Fy, vad fort en timme går, alldeles för fort. Kom överens om att vi måste träffas mycket oftare. Jag tar på mig skulden för att det dröjt emellan varven, men det har varit så jobbigt att träffa andra människor när man inte hör vad de säger, så jag har väl naturligt nog dragit mig tillbaka lite, men det skall bli ändring på det nu!!!

Hade först funderingar på färsk torsk till middag idag, men det blev så många goda ädelostbiffar kvar från igår så jag tycker vi kan äta det idag också. Kör nog till Oj i Åstorp i morgon och köper torskfilén där, extrapris på 79 kr/kg, mycket billigt. Har också för mig att de säljer Erica-ljung ganska billigt, kostar 29:90 på de ställen jag hittills har kollat.

Idag har jag gått: 12.929 steg.