lördag 24 september 2011

Indiansommar


Än så länge kallas det ju indiansommar med varma, soliga dagar men i oktober blir det brittsommar i stället om vädret håller i sig, Birgitta (Britt) har ju namnsdag den 7 oktober.
Idag är det både soligt och varmt, avverkade morgonpromenaden i T-shirt och kofta, koftan åkte dock av efter halva tiden eftersom solen steg upp och jag blev himla varm. Så gott!! Jag har gjort avsteg från min vanliga frukost idag, kors i taket, va! Maken hade öppnat en burk krossad ananas till sin glass igår kväll, så jag unnade mig lite av den tillsammans med keso och det var gott och mättande. Blir sällan utrymme för mellis när jag inte jobbar eftersom frukosten senareläggs och då blir det dax för lunch direkt i stället.

Som vanligt på lördagarna har jag löst Melodikrysset och innan dess lyssnat lite på Lisa Syrén och Ring så spelar vi samt löst några korsord. Har egentligen tänkt "plugga/fräscha upp" mina gamla kunskaper i Excel som jag inte sysslat med på många år och som jag behöver för mina nya arbetsuppgifter med företagshälsovården, men är just inte så sugen på att sitta inomhus när vädret är så kalasfint. Får väl se hur jag gör.....

Frukost: Keso, krossad ananas, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Dukantoast, gravlax, kokt ägg, hovmästarkesella  Skinka, kokt ägg, pestokeso
Middag: "Club sandwich" à la Dukan

Gjorde en Dukantoast, delade den och fyllde med ost, dijonsenap, grillad kyckling och skinka, sedan fick den sig en omgång i smörgåsgrillen.

Bilder från en av mina promenadvägar - Skvattemölla i Fastarp