fredag 8 januari 2010

Det är kallt och jag fryser..... hemma!

Fy för tusan så kallt vi har det! Värmepumpen klarar inte av denna kyla. Vaknade kl 5.30 och då hade jag 12,8° inne i mitt sovrum! Ok, lika kallt inne som det är ute, fast det är minus ute och plus inne. Skönt med lite varmt kaffe inombords och sedan åka till jobbet där jag t o m fick ta av en tröja för där är det varmt i alla fall. Vi måste tydligen stödelda när det är så kallt ute, måste alltså köpa mera "loggs" i morgon.

Alla tre sekreterare i tjänst idag och jag hade receptionen för att A skulle få skriva för ovanlighetens skull, jaha hur mycket blev det skrivet på 4-5 timmar? Ynka 14 grader!! Nä, det duger inte. A slutade dock 13.15 och Linda och jag fick skött undan en hel del samt att vi gick igenom diverse spörsmål som vi vill ta upp under kommande utvecklingssamtal. Klockan blev i sinom tid 16.30 och jag kunde köra hem, Linda slutade 15.45.

Trött och gäspig på kvällen, låg i soffan väl påklädd och med tjockt täcke ovanpå och kollade på Let´s dance och sedan blev det en film och därefter sängen. Kokt lax med god sås och potatis, sparris och ärter till middag smakade utmärkt. Hade dock ätit ganska mycket nötter innan och var inte vrålhungrig.