onsdag 12 augusti 2009

Onsdag morgon och solen försöker bryta igenom, men det är kvavt ute. Det regnade häftigt i natt och luftfuktigheten är hög. Gräsmattan som var så fin och nyklippt i söndags är nu full med nerblåsta löv. Det känns som lite höst, faktiskt. Har ätit ägg och bacon till frukost, som maken gjorde innan han stack till jobbet. Tror jag skall hämta en mugg kaffe nu :D

Igår hittade jag en nästkusin på Facebook. Vi har inte haft kontakt på cirka 45 år, vet inte varför det blev så. Våra pappor var kusiner, ingen av dem finns längre med oss här. Vi växte båda upp i Stockholm och nu bor i Karlskoga och jag i Skåne, men det är ju inte något omöjligt avstånd om vi skulle vilja träffas. Jättekul i alla fall, det finns bara vi och fyra kusiner till mig kvar på fädernet, såvitt jag vet.
:D

------------------
Jahapp, här går tiden fort vill jag lova. Har suttit på Facebook och skött om min farm, kollat bloggar, surfat osv och ett, tu, tre så är klockan 14.02. Hjälp!!! Och inte har jag ätit lunch heller. Nä, nu får jag allt ta och göra något "nyttigt". T ex städa lite, diska, tömma kattlådorna, kolla posten .......Nu är det nästan lite sol ute också och det känns varmt. Småkisarna har sovit länge och nu är de på G igen!

Lyfter härifrån och önskar eventuella besökare här en fortsatt härlig dag.