tisdag 3 november 2009

Höstskog och aromabrännare

I stället för morgonpromenad hemmavid körde jag till Råbocka i Ängelholm där det finns4-5 olika motionsslingor, alltifrån bara någon kilometer till dryga 9 . Valde en grön som är 4 km, men efter ca 10 minuter gav jag upp och följde en blå på ca 3 i stället. Anledningen var att den gröna gick genom nästan obanad och svårframkomlig skog, verkar inte som många går den. Det var på sina ställen oerhört sankt och slirigt och jag hade MBT-dojjorna på och det var ingen höjdare precis. Skogen är vacker nu även om de flesta löven trillat av efter frostknäpparna.



Inne i Ängelholm besökte jag en liten presentbutik och köpte två aromabrännare med doftvaxkakor till. Hade nämligen slagit sönder min favorit, en vit med svart katt på. Tände dem på eftermiddagen och väldoft spred sig men aj tusan, vaxkakorna var för stora och när de smälte (det gick snabbt) rann det över och ner på bord och duk. Det var i alla fall lätt att ta bort och jag tror jag delar vaxet i mindre bitar och lägger i lite åt gången vid nästa försök. Man kan förstås också använda dem med vanligt vatten och doftolja.



Skulle hälsa på f d svägerskan som fyllde år, men hon var inte hemma, så då gick jag in på Munka Allköp som ligger nästan vägg i vägg med hennes lägenhet och handlade lite pålägg, Kvp och krossad ananas (kan ju bli läge att baka en ananaspaj igen).

B kom hem tidigt, 16.15, från jobbet och jag gjorde ädelostfyllda färsbiffar med gräddsky, broccoli, morötter och potatis. Också pratat med en trööött Pierre idag, han har hundvakter som börjar vid 3-4-tiden på morgnarna, men är ledig i helgen och bara två veckor till semester i Thailand. Det är honom väl unnat!!!

Totalt idag: 17.118 steg.