fredag 7 oktober 2011



 

Jaha, så var det ytterligare en jobbvecka som avslutats. Uj, uj, uj vad tiden går fort. Började dagen med en härlig morgonpromenad och frukost därefter. Vaknade förresten vid tvådraget i natt  av världens hostattack och var heltäppt i näsan så jag fick gå ner och ta nässpray och dricka vatten. Låg och "filosoferade" en bra stund innan sömnen infann sig igen. 

Arbetsdagen har förflutit i ett behagligt tempo ända tills cirka klockan 16 då det dök upp både massor av vaccinationer, både influensadito och resedito samt naturligtvis en som sökte akut för eventuell fraktur i handled, ledande till att jag fick skriva akut remiss. Är ju ensam efter klockan 15.45, känns alltså extra skönt med annalkande lediga dagar nu. Annars haft trevligt på jobb med bästaste uska Annika J på plats idag, tillika en linedancekompis, fast hon är på tävlingsnivå, men är till stor hjälp för mig som betraktar mig själv som nybörjare fortfarande.

Har pillat lite på nya telefonen men allt är inte kristallklart. Letade på nätet efter en manual och fann en i PDF. Gissa hur stor???  Jodå, 150 A4-sidor som jag till råga på allt glömde på jobbet när jag gick hem. Kanske sticker iväg i morgon och hämtar den, annars får det vänta tills på måndag.

Herrn i huset har åkt och handlat, får se om han hittar något gott att äta, annars får det duga med resten av blomkåls- och skinkgratängen med lite sallad. Han ville egentligen ha ärtsoppa och det finns i kylen.  Måste förresten passa på att erkänna att jag "fuskade" igår och åt flera stycken Krisp rolls-skorpor med smör, men huvva så gott det var på kvällen.

För övrigt blir det en "slapp" kväll i soffan och inga större åthävor, ingen kvällspromenad eftersom det både störtregnat och haglat till och från senaste dygnet och himlen ser verkligen "skum" ut med färger från blått, grått, svart, rosa osv. 

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, vatten
Mellis: Miniyoghurt, minikeso, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
    Lunch: Gravlax, minikeso (rester från igår)
    Middag: Blomkåls- och skinkgratäng (rester)