måndag 8 februari 2010

Grattis till mig själv!!

Glömde ju "skryta" i mitt förra inlägg. Och varför undrar ni nog, jo förra veckan, närmare bestämt den 3 februari firade jag två år som 100% rökfri. Vilken härlig känsla! Inte trodde jag väl någonsin att jag skulle klara detta, men tack och lov, det har gått hur lätt som helst. Tackar alla högre makter!

Tröööött!!!

Trött, trött, trött....
Ja, nästan all min energi går åt till jobbet nu. Vårt nya schema fungerar inte alls tillfredsställande, det innebär ofta att jag skall befinna mig på två ställen samtidigt, t ex både svara i telefonen och sköta receptionen. Helt omöjligt!!! Har också tagit ett snack med chefen idag igen (!!) om vår kollega som inte lyckas hålla sig till mina och Lindas rutiner och fortfarande är hon så fruktansvärt ostrukturerad att man nästan får ett spel emellanåt. Hon kör sitt gamla race och det funkar inte!!! För övrigt trivs jag ju bra, men både jag och Linda är så frustrerade nu. Jag har kontakt med en f d kollega från gamla VC Söder i Helsingborg, hon jobbar nu i Ängelholm och de söker en sekreterare, dock tydligen inte på heltid just nu. Får se om det kan leda till något. Men som sagt, jag vill ju helst stanna där jag är, men då måste det bli en förändring och det mycket snart.

Så där ja, nu har jag väl gnällt färdigt just nu


Det har varit ovanligt kallt och blåsigt nu och vi har fått elda mest varje dag. Om vi inte gör det har vi "härliga" ca 14-15° i kök och vardagsrum, i sovrum och på kontor har vi el-element och behaglig temperatur.

Nu närmar sig OS
i Vancouver med stormsteg och jag har för en gångs skull inte ledigt under tiden. Kan ju inte begära semester när man är så pass ny på jobbet. Har inte heller kollat hur tidsskillnaden inverkar på TV-sändningarna därifrån, men hoppas att jag kan se en del "live" och annat intressant i repriser. I värsta fall får jag väl vara vaken både natt och dag, hihi.

Så har jag då lämnat ett litet livstecken ifrån mig och skall verkligen försöka uppbåda lite mer ork och inspiration att hålla liv i den här sidan. Önskar er alla en fortsatt skönt vinter med mycket sol, hög luft och gnistrande vit snö!