torsdag 24 mars 2011

Cruisefasen dag 53 - Protein- och grönsaksdag

Jag är inte riktigt kompis med min Samsungmobil, har alltid haft Nokia innan. Har tagit en del kort med den "nya" men inte vetat hur man för över dem till datorn. Trodde det funkade ungefär som med kameran, alltså med en "sladd" och någon sådan hade jag inte. Fick en av sonen, men då frågade datorn efter en installtions-CD, och nix pix någon sådan har jag inte heller. Tog fram instruktionsboken (varför har jag inte gjort det innan?) och enkelt och lätt fixar man det genom något som heter "share pix" och vips så finns bilderna precis var jag vill!!!

Hu, vad det har stormat i natt, har vaknat många gånger och det har "småkatterna" också gjort. De har stampat omkring ovanpå mig i sängen och lekt tafatt på/under sängbordet. Ett tag undrade jag också hur det gick med pannorna på uthustaket, men har inte kollat det. Nu är det bestämt att det nya uthustaket skall läggas i maj och allt är OK med byggare och bank, sköööönt!

Gjorde 3 minuters toast/sandwichbrödet i micron, delade och fyllde det och grillade i smörgåsjärnet, skall bli spännande och se hur det smakar till frukostfikan på jobbet.


Kan bara konstatera att toasten smakade jättegott och många i fikarummet blev nyfikna och ville ha receptet. Får väl hänvisa till Dukanforumet.


Frukost: Yoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Toast med cream cheese, rökt kalkonbröst, Västanost 5%, dijonsenap
Lunch: Kyckling, coleslaw, gurka
Middag: Återstår att se..... ;-)