måndag 22 augusti 2011

Uppe med tuppen (grannens)


Vaknade kl 5.15 och 5.30 hade jag fått på mig shorts, linne och "springdojjor". Ut på en halvtimmes powerwalk med vissa små joggingetapper. Det var så skönt, alldeles vindstilla och 14° varmt. Kände mig mycket nöjd med mig själv. Sedan frukost och tidningen + dusch, påklädning och iväg till jobbet. 

De flesta semesterfirarna är nu tillbaka på jobbet och vi kör för fullt. På lunchen var Linda och jag och inspekterade vårt nybygge. Nu har innerväggarna kommit upp och de arbetar för fullt med ventilation och rör- och eldragningar. Enligt planen skall det vara inflyttningsklart till 1 november, så spännande. Den 15-16/9 skall vi ha internat på Ubbalts Gårdshotell i Vittsjö. Program kommer senare.......


När jag kom hem från jobbet tog jag en skön promenad på en halvtimme i solsken. På vägen hem kände jag att började bli hungrig och gick och funderade på vad jag var sugen på. Resultatet syns här nedan. Nu är klockan snart 22.30 och jag tänker försöka sova för att se om jag möjligen orkar kliva upp lika tidigt i morgon och ta en runda innan frukost. Jag har haft min stegräknare på mig både igår och idag och igår blev det 10.326 steg och idag visar den 11.259. Inte så illa med tanke på att jag har ett rätt stillasittande jobb.


Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kalkonpastramirulle med färskost och paprikabit, kaffe
Mellis: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe.
Lunch: Kalvfärsbiff, morotsmos, blomkål, svamp
Mellis: 2 kalkonpastramirullar med färskost och paprika inuti
Middag:Rostbiff, chili och kapriskeso, mixad sallad