torsdag 22 september 2011

"Lyxig" frukost på jobbet

Upp och hoppa kl 5.15, ut på promenad 35 minuter, frukost med tidningsläsning, fixa mellis och lunchlåda, duscha, påklädning osv. På jobbet 7,15, tänk så mycket man hinner när man väl sätter lite fart.

Receptionsarbete idag och det var lyxig frukostfika på jobbet, både parmaskinka, brie och gott bröd, förutom det vanliga knäckebrödet, osten, kaviar m m som jag brukar avstå ifrån. Antagligen var det eftersom vi hade besök från Hälsovalskontoret som det bjöds på extra god frukost. Kunde inte hålla tassarna väck från skinkan och brieosten, men var ståndaktig och skippade brödet i alla fall. Kl 13.00, efter lunchen, lönesamtal med chefen, vilket renderade i både nya arbetsuppgifter med företagshälsovård (FHV) och lite mera pengar i börsen. Har ju jobbat med FHV förut så jag får försöka friska upp minnet vad och hur jag gjorde.

Oj, redan fredag i morgon! Var blev den här veckan av? Det kanske verkar som om jag lever på oxfilé nu men saken är den att biten jag köpte var på cirka 7 hg och vi är ju bara två i hushållet och då räcker det till flera måltider. Har börjat fundera lite närmare på när jag skall ta semester nu i höst, har ju hela 31 sparade dagar, och kanske det skulle vara trevligt med en resa till solen. Kikade runt lite hos Fritidsresor, Apollo och Solresor men velar fram och tillbaka. Vill vänta tills vi flyttat in med jobbet i nybygget och "bott in" oss lite, så det blir inte aktuellt med ledigheten förrän i slutet av november eller möjligen början av december. Dessutom har jag inte hittat någon som är ledig, har råd eller lust att följa med och i så fall reser jag själv. Gubben blir hemma och passar katterna, kan ju inte lämna fem stycken på pensionat och de skulle inte gilla det heller. Tiden får utvisa vad/hur det blir.

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kaffe (glömde kanelen idag!!!)
Mellis: Miniyoghurt, linfrö, kanel, parmaskinka, brie, kaffe
Lunch: Oxfilé, ugnsrostade grönsaker (rester från gårdagens middag)
Middag: Grillad oxfilé (igen!), blomkålsmos

Klockan är strax 23 och jag skall kika in på FB och sedan är det sängdax, nä förresten, måste också kolla ett par bloggar med. Önskar alla en god natt!