fredag 3 juni 2011

Kristi Himmelsfärds dag

Jag avskyr sådana här röda helgdagar och det just för att det inte kommer någon morgontidning!!!

Vad gör man till frukosten då?? Får tag i en gammal Hemmets Journal och läser lite och löser korsord, inte kul alls. Efter en stund gick jag ut och satte mig i solgasset, runt 40° i solen redan vid halvniotiden på morgonen, men se det blev alldeles för varmt. Höll ut kanske en halvtimme, sedan blev det att svalka sig inomhus och ännu lite senare tornade hotfullt gråa moln upp sig, men regnet uteblev.

TV:n tycks ha gett upp helt nu. Senaste gången vi fick liv i den så fanns det inget ljud. Hur kul är det att bara glo på rörliga bilder och inte höra någonting alls?? Idag blev det varken ljud eller bild, helt tyst och svart. Dåligt att en TV inte håller mer än tre och ett halvt år, inköpt i december 2007. Vi brukar inte titta så mycket på TV, men när den inte fungerar så saknar man den ändå. Får kanske sondera terrängen på TV-marknaden i morgon och se om det går att göra något fynd. Är ju egentligen inte beredd på sådan utgift, behöver ny dator också.........  :-((

Således har det blivit en kväll framför datorn med Facebook, Blocket, diverse bloggar och hemsidor etc. Har inte ens någon bra bok att ta till. Nu är det snart sängdax och natti, natti.