lördag 31 oktober 2009

Alla Helgons Dag

Steg upp tidigt medan det fortfarande var nästan mörkt ute och promenerade till kyrkogården där jag tände ljus och satte i ljusbäraren. Många hade satt ljus och pyntat gravarna redan i går och det var så vackert att jag gick runt en bra stund och bara njöt och tänkte på de mina som inte finns längre och inte har sin viloplats här i närheten. Hemma igen smakade det bra med frukost och kaffe, men oh, vad det är tomt när det inte kommer någon dagtidning. Jag lyssnade på "Ring så spelar vi" med Lisa Syrén och löste ett korsord i gårdagens Kvp.

På eftermiddagen promenerade jag ner till Shellmacken (det enda som är öppet en söndag) och köpte Kvp med medföljande DVD av "Svenska Hjärtan", tror bara det är 2 helger till som den kommer med den serien. Lämnade också in en Harry Boy V75 för en hundring, men det är väl ingen större risk/chans att jag vinner något. Rundan till macken tur och retur tar en dryg1 timme och det var skönt att sjunka ner i soffan och kolla på "Svenska Hjärtan" efter det (med kaffe och ananaspaj, hihi).

Pratade med yngste sonen och fick veta att min äldste son tillbringade helgen i Tjeckien, bjuden av företaget som ren relax. Han har jobbat där en period för några år sedan när företaget byggde en ny fabrik. Trevligt initiativ av arbetsgivaren tycker jag. Undrar vad de har för väder därnere, har glömt att kolla det.

Idag blev det: 12.207 steg.