tisdag 10 februari 2015

Nötchoklad



Idag har jag varit ledig, skönt! Körde till min förra arbetsplats och fick ett skönt snack med bästa kollegan Linda, vaccination Twinrix nummer 2 av syster Cathrine + fika (ett glas vatten) med andra kollegor. Jättekul att ses igen :-D
Passade på att handla på Ica där som har bruna ägg i lösvikt, vilket är svårt att hitta annanstans. Köpte 41 st, skulle vara 40 för att passa i mina fack, men upptäckte min felräkning när jag kom hem ;-) Där hittade jag också Lindahls nya kvarg 0,2% med nötchokladsmak och köpte de två burkar som fanns kvar, det som inte ens fanns på stora Ica Maxi, varken i Hyllinge eller Ängelholm. Smakade en när jag kom hem och den var mumsigt god! Kan verkligen rekommenderas :-)
Passade också på att lämna tillbaka böcker på bibblan i Örkelljunga eftersom det är stängt i Östra Ljungby på tisdagar.
På eftermiddagen tog jag en promenad som först gick till affären och där skulle jag pausa Runkeeper, men råkade stoppa den. Fick starta den igen när jag handlat klart, även här i "lilla" lanthandeln fanns ovan nämnda kvarg, så passade på att köpa alla fyra som fanns kvar. Nöjd! Ärendet var annars att köpa resårband för att fixa till en älsklingströja som blivit lite "slapp" i ärmslut och nertill. Den blev jättebra efter isättning av resår och får hänga med ett tag till.
I kväll har jag tittat på Farmen och Biggest Loser och känner nu att jag är ganska trött. Det var första promenaden och utevistelsen sedan jag blivit av med det halsonda m m. Det var lite blåsigt men solen försökte lysa igenom molntäcket och det "luktade" nästan vår i luften. Härligt!

Dagens mat:
Frukost: Lindahls kvarg 0,2% nötchoklad, keso, linfrö
Lunch: Resten av blomålsgratäng med champinjoner, purjo, bacon
Mellis: Allevo bar blueberries, glasstrut
Middag: Avokado, räkor, kvarg med majonnäs och dijonsenap, tomat
Kvällis: Allevo bar dark chocolate seasalt & almond

Kan tyckas vara mycket "godis" idag men allt som allt blev det 1342 kcal och helt inom ramarna.