torsdag 6 oktober 2016

Ont, det gör ont...

,,,närå, ingen fara på taket, men det märks idag att badhuset varit stängt nästan fem månader för jag har träningsvärk i övre bukmusklerna, musculus rectus abdominis dx et sin. Men det är sådant där "skönt" ont, hoppas det finns plats i gruppen på lördag också, här skall jobbas!

Haft en jättebra dag på jobbet och fått gjort hur mycket som helst och känner mig så nöjd. Hoppas morgondagen blir lika bra, dock blir det ju inget gjort här hemma, så får väl ta ett tag i helgen. Lagade torskrygg till middag när jag kom hem och det blir detsamma i lunchboxen i morgon. Supergott! Serverades tillsammans med bräserad brysselkål och supertunt skivad chorizo.

Det var en hemsk trafikolycka på väg till jobbet i morse, så jag tog av från motorvägen när jag såg en kilometerlång kö och körde småvägar i stället. Enligt uppgift från polisen var det en långtradare som börjat brinna, två personbilar stannade bakom och då kom en långtradare bakifrån och körde in i personbilarna som hamnade i den brinnande bilen. En död och några skadade, usch så hemskt! Det gäller att hålla koll på både vägen, hastigheten och framför allt avståndet. Nu är det massor med vilt på vägen till jobbet, fick in en patient som krockat med en älg. Det är både älgar, rådjur, vildsvin m m och det finns även här hemma omkring. Nu är det några år sedan jag krockade med en älg på väg till jobbet en morgon, men både jag och älgen klarade oss hyfsat bra, men han gick illa åt min bil. Ihh, så stora de är...

Så förargligt att jag glömt min mobil på jobbet idag, kom på det när jag redan hade kört närmare tre mil på hemvägen. Jag bryr mig inte så mycket om själva mobilen, men i "mobilplånboken" har jag ju både körkort, bankkort med flera kort. Tänkte att det skulle vara typiskt att fastna i en kontroll och inte ha körkortet med, men det gick bra. Därför har jag inför morgondagen plockat fram mitt förra körkort för säkerhets skull, jag fick ett nytt på grund av namnbyte för bara ett par veckor sedan. Om det är en kontroll hoppas jag de kan nöja sig med det gamla, som ändå har "giltighet" till 2022, dock med ett efternamn för mycket på.

Eftersom jag varit uppe sedan klockan 5.45 börjar min kropp känna sig lite trött, men knoppen är fortfarande på hugget. Tror jag skall sträcka ut mig i sängen och ha en mysig lässtund. Har snart läst ut boken jag har i "paddan" och jag skall se vad jag skall ladda ner sedan som jag kan ha att läsa på semestern. Jag är ju både morgonpigg och nattuggla, men min väninna ligger gärna länge på morgonen och då är det perfekt att läsa böcker i "paddan", behövs inget ljus och det prasslar inte heller.

Fick ett märkligt meddelande från Instagram i kväll där man undrade om det var jag som loggat in från Ryssland!! Nähä, det har jag verkligen inte så jag fick byta lösenord, för säkerhets skull. Undrar vad som hänt? Lite läskigt det här med hackers och annat otyg.

Hoppas ni alla har haft en bra torsdag, i morgon laddar vi för den kommande helgen, eller hur?

                                                           Bildresultat för hilda bryers autumn