söndag 20 februari 2011

Cruisefasen dag 21 - Proteindag

Strålande sol, kallt och vindstilla idag också. Så trevligt att se solen lysa igen efter långt uppehåll :-))
Efter frukost, tidningsläsning och lösning av söndagskryss gjorde vi oss i ordning för att åka och köpa mera fågelfrö. Vi har två fågelbord ute och det är massor med fåglar som kalasar på maten och de äter myyyycket mat nu i kylan. Vi styrde kosan mot Bauhaus i Hyllinge och inhandlade vildfågelfröblandning, hampfrön och talgbollar.

När vi ändå befann oss i Hyllinge och tvärsöver Familia köpcentrum så tittade vi in på Dressman eftersom min äkta hälft "tjatat" om nya jeans ett tag. Han hittade två par som han blev nöjd med och sedan körde vi hem igen och åt en mycket sen "lunch" för klockan hade hunnit bli 14.30.
Resten av eftermiddagen ägnade jag dels åt FB och chatt, dels fixade jag rödlökskeso med chili och min variant på vitlökost, båda är sådana där bra-att-ha-grejer som tillbehör till Dukankosten. Varit duktig på att dricka idag, hällt i mig 2,5 liter vatten + två muggar ayurvediskt te och en del kaffe. Synd att jag inte känt till Yogi tea förut, så himla gott som det är, en ren njutning, aaahhh!!!

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, liten Carls macka med skinka + mjukost
Lunch: Omelett, lax, räkor, alfalfagroddar
Middag: Halstrad ryggbiff, rödlökskeso, alfalfagroddar, feferoni
Mellis: Några strimlor Wild chips