tisdag 29 december 2009

Gillar mitt jobb

Hi!
Haft riktigt kul på jobb idag. Linda och jag har "städat" undan en massa gammalt skräp, undrar vad Anita kommer att säga i morgon. Jag får väl ta "skiten" eftersom Linda är ledig, men so what, vi kan inte ha en massa gammalt jox överallt. Linda och jag fixade till kassan och satte in 10.000 kr i serviceboxen och hittade gamla kuvert med pengar som vi omsatte till december. Är säker på att Anita får spader när vi lagt oss i "hennes" grejor. Dessutom hittade Linda och Annette (den ena ägaren) ett kuvert med 4000:- i det låsta medicinförrådet. Vad är detta? Linda och jag är oroade!

Det har snöat ordentligt idag och nu är det vitt och fint ute igen. Man har "hotat" med ca -15° natten till i morgon och typ -10° på dagen, men vi får väl se vad det blir med det. SMHI litar jag inte på ett dugg.

Väl hemkommen undrade jag vad vi skulle ha till middag, är så innerligt trött på julmaten. Gjorde en "stuvning" på julskinka, ädelost, purjo, vitlök och grädde och till det hade vi pastasnäckor. Det blev gott och räcker också till lunchlåda till i morgon. Chattade lite med Pierre på MSN och fixade med caféet på FB. Skall kolla om det är något sevärt på TV, i annat fall blir det sängen med en bok och "småpellarna" som sällskap.