tisdag 11 augusti 2009

En låt som jag gillar.....

Tisdag 11 augusti










Tisdag förmiddag och solen försöker bryta igenom, men det är kvavt ute. Det regnade häftigt i natt och luftfuktigheten är hög.

Maken fyllde år i söndags och fick luktärter från trädgården, en rutig flanellskjorta att ha i höst samt nya läsglasögon eftersom han har en förmåga att slarva bort/ha sönder dem. Eftersom han inte ville ha kalas så "slapp" jag ifrån tårta och kakor, hihi. I stället åt vi fläskfilé, champinjonsås och ungsrostad potatis och grönsaker. Mums!! :-)

Eftersom mina A-kassedagar är på upphällningen har jag fått brev från AF att infinna mig på ett möte 24/8 om jobb- och utvecklingsblablabla!! Låter ju inte särskilt intressant, tycker jag. Jag vill ju bara hitta ett heltidsjobb, men det är tydligen för mycket begärt när man är 60 bast!!! Ja, ja, får hoppas att det ordnar sig på något positivt sätt ändå. :-s

Småpysarna är sjövilda och lever rövare bäst de kan. Nu har det fått tillgång till hela huset och leker och rasar en timme ungefär, sedan sover de som slagna hjältar. De försöker få kontakt med gammeltanterna, som dock inte är alltför intresserade och väser om småttingarna kommer för nära. Tror dock att det ordnar sig med tiden. Ännu har inte de små fått vara ute, väntar nog ett tag till. Är lite rädd att de skall rusa iväg och inte hitta hem. Vi tar det lite peu en peu, de får ju ändå all motion de behöver här inne. De är också väldigt engagerade i datorn, bilder som rör sig osv när man går på tangentbordet. Fullkomligt oemotståndligt för små nyfikna kisar, eller hur? ;-)

Nä, nu skall jag kolla hur det mås bland mina pepparbrudar, har inte skrivit något där på rätt länge känns det som. Just nu går det mycket tid till småpysarna och även till Facebook där många av peppisarna också finns. Sedan är dax för lunch, magen säger "kurr" på McKennas skala 4.