måndag 29 augusti 2011

Måndag

Morgonpromenad utan regn!!! Sedan frukost, tidning, dusch etc. Behövde inte göra lunchlåda idag för jag slutade 12.30. Köpte ju regnställ igår och kom på att jag behövde nya gummistövlar också, de gamla är för smala i skaften för mina numera muskulösa vader, hihi. Körde in till Ängelholm och Skopunkten, på vägen blev jag stoppad i poliskontroll, allt var OK utom att han inte gillade min påkörda bakflygel, men jag berättade att bilen skulle in på reparation på måndag och då blev han nöjd. Fick tag på ett par "seglarstövlar" med lägre och vidare skaft för det facila priset av 180 kr. Köpte till ett par inläggssulor, behövs med tunnare sockar och blir mer komfortabelt också. Nu är jag rustad för höstens alla oväder.
På Lidl handlade jag mera 0,1%-ig keso, en squash (börjar fem protein- och grönsaksdagar i morgon) och lite annat. Under tiden jag gick där blev jag hungrig, det var dags för mellis och jag föll för frestelsen och köpte en påse med bara en bottenskyla cashewnötter, som jag åt i bilen på vägen hem.
Dessförinnan hade jag varit på Netto efter jobbet och bunkrat fryst laxfilé, rökt lax, gravad lax, ägg och mineralvatten, så nu klarar jag mig ett par dagar framöver som en sann Dukanist.

Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Carls bröd, rostbiff, färskost med pepparrot
Lunch: Omelett, makrill i tomat
Mellis: En näve cashewnötter (medan jag var och handlade)
Middag: Grillad oxfilé, champinjoner, keso (jepp, samma som igår, mums)